Kurikukum Merdeka
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 SMA MA Hal 193-194 Kurikulum Merdeka, Activity 5 Grammar Focus
Inilah kunci jawaban mata pelajaran Bahasa Inggris kelas 11 SMA/MA halaman 193-194 Kurikulum Merdeka. Untuk Bahasa Inggris kelas 11 SMA/MA
Penulis: Kristin Juli Saputri | Editor: Irfani Rahman
1. Questions : Who is (manageable) student in your class?
Answers : Who is the most manageable student in your class?
2. Questions : Is the supermarket (crowded) on weekend?
Answers : Is the supermarket more crowded on weekend?
3. Questions : What is (popular) social media among teenagers?
Answers : What is the most popular social media among teenagers?
4. Questions : Is visiting traditional market (enjoyable) than visiting modern market?
Answers : Is visiting traditional market more enjoyable than visiting modern market?
5. Questions : Which one is (effective) payment for online shopping, cash or bank transfer?
Answers : Which one is more effective payment for online shopping, cash or bank transfer?
6. Questions : Is learning a local language (hard) than learning a foreign language?
Answers : Is learning a local language harder than learning a foreign language?
7. Questions : Which one is (practical), shopping online or oline?
Answers : Which one is more practical, shopping online or oline?
8. Questions : Is saving money through ATM (easy) than through a bank teller?
Answers : Is saving money through ATM easier than through a bank teller?
9. Questions : What is (helpful) money management application?
Answers : What is the most helpful) money management application?
10. Questions : When is (good) time for saving money?
Answers : When is the best time for saving money?
Disclaimer:
- Artikel ini hanya ditujukan kepada orang tua untuk memandu proses belajar anak.
- Sebelum melihat kunci jawaban, siswa harus terlebih dahulu menjawabnya sendiri, setelah itu gunakan artikel ini untuk mengoreksi hasil pekerjaan siswa.
(Banjarmasinpost.co.id/Kristin Juli Saputri)
Kunci Jawaban
Bahasa Inggris kelas 11 SMA/MA
Kurikulum Merdeka
soal Bahasa Inggris Unit 5 Personal Money Manageme
Activity 5 Grammar Focus
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 Halaman 90 Kurikulum Merdeka, Activity 1 Giving A Presentation |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 8 SMP/MTs Hal 266 Kurikulum Merdeka, Worksheet 5.11 |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 Halaman 68 Kurikulum Merdeka Unit 2 Bagian Activity 6 |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 SMA Halaman 62, Activity 8 Create a Dialogue on The Pictures |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Mapel PAI Kelas 11 SMA/SMK Kurikulum Merdeka Hal 64, Pengayaan: Analisis Problematika |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.