Kurikulum Merdeka
Kunci Jawaban Mapel Bahasa Inggris Kelas 10 SMA, Soal Pilihan Ganda Kurikulum Merdeka
Inilah kunci jawaban bahasa Inggris Kelas 10, semester 1 Kurikulum Merdeka. Peserta didik kelas 10 SMA jangan lupa belajar sebelum menajwab
4. a. takes
b. take
c. tooks
d. took
e. taken
Jawab : d
This text is for question no. 5-9
Cocoa Beach Florida is known as the perfect beach town. It is an hour drive to east of Orlando on Florida’s amazing Space Coast. The drive here is almost as beautiful as the beach.
Cocoa Beach is one of the most affordable beach vacations in Florida. There are a lot of things to see around Cocoa Beach. Space Coast offers you the chance to go deep sea fishing or parasailing, river tour and getting up close with the awesome wildlife of Florida.
While at Cocoa Beach, tourist can also visit the Kennedy Space Center, the Brevard Zoo, or spend some time shopping. They are within short driving distance to all of the Orlando attractions, and drive back to Cocoa Beach at nightto enjoy dinner in one of the many dining spots on the beach.
When night sets in, tourist can travel back and enjoy the nightlife on the beach that ranges from cool jazz clubs to beach side cafes. There are some facilities to stay with perfect accommodations and wake up to a breathtaking sunrise on the beach.
With plenty of offers, tourist or businessmen who like beach vacation, Cocoa Beach is the best place to consider. They will find exactly what they have been looking for.
5. What is the text about?
a. Cocoa Bleach
b. Cocoa Beach
c. Caneel Bay
d. Long Beach
e. California
Jawab : b
6. where is it located?
a. Texas
b. Florida
c. Nabraska
d. New Mexico
e. Carribean
Jawab : b
7. According to the text, where do you go if you want to go deep sea fishing or parasailing?
a. Space Coast
b. West Coast
c. East Coast
d. Gold Coast
e. Spice Coast
Jawab : a
8. While at Cocoa Beach, what are other places that the tourist can also visit?
a. Kennedy Space Center
b. The Brevard Zoo
c. Hoosac School
d. Laguna Beach
e. a & b
Jawab : e
9. Which country is Cocoa Beach in?
a. UK
b. Uruguay
c. Mexico
d. USA
e. Canada
Jawab : d
10. Cindy : “Mom, I’ve got the scholarship”.
Mother : “Congratulations! ….”
a. I’m so proud of you.
b. That’s a pity.
c. Happy birthday.
d. That’s so sweet.
e. That’s awful.
Jawab : a
11. My sister is not only beautiful, but also has some good characters, which are ….
a. lazy and sensitive
b. stupid and lazy
c. friendly and cheerful
d. lazy and shy
e. careless and sensitive
Jawab : c
12. My English teacher always makes me feel exticed to study. He always has new jokes every day. It means he is a ….
a. humorous
b. shy
c. diligent
d. lazy
e. talkative
Jawab : a
13. Martha: “Ratna, I heard you got a scholarship from a prominent university. …”
Ratna : “Thank you, I’m so happy about it.”
a. Please accept my condolences.
b. I’m proud of your sister.
c. You must be very upset.
d. Congratulations! I’m proud of you.
e. Not at all.
Jawab : d
Kunci Jawaban
Bahasa Inggris
kelas 10 SMA
semester 1
Kurikulum Merdeka
buku bahasa Inggris kelas 10
kunci jawaban bahasa Inggris Kelas 10 SMA
Penilaian Tengah Semester (PTS)
Ujian Tengah Semester (UTS)
Banjarmasinpost.co.id
| Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 7 SMP Halaman 20,21, 22 Kurikulum Merdeka, Look At The Picture |
|
|---|
| Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 8 Kurikulum Merdeka, Listen to Audio 4.1: Galang and his Family |
|
|---|
| Kunci Jawaban Antropologi Kelas 11 SMA Kurikulum Merdeka, Tugas Kelompok Halaman 86 |
|
|---|
| Kunci Jawaban PKN Kelas 9 SMP Hal 47 Kurikulum Merdeka, Perwujudan Hak Warga Negara dalam UUD 1945 |
|
|---|
| Kunci Jawaban Geografi Kelas 11 SMA Kurikulum Merdeka, Sensus Online Indonesia Halaman 166 |
|
|---|

Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.